Ален Сен-Максимен направи първия си старт от пет месеца насам за

...
Ален Сен-Максимен направи първия си старт от пет месеца насам за
Коментари Харесай

Сен-Максимен бе откровен за ситуацията в Нюкасъл

Ален Сен-Максимен направи първия си старт от пет месеца насам за Нюкасъл при равенството 1:1 против Уест Хем през уикенда. Френското крило получи травма в подколянното сухожилие, която го извади от игра в ранните стадии на акцията. Освен загубата с 1:2 против Ливърпул, " свраките " останаха непобедени по време на неговото неявяване и той се бореше да се върне в състава на Еди Хау след възобновяване си.

Съобщава се, че Милан е подхванал метод към 25-годишния състезател през януарския трансферен прозорец и се допуска, че той може да напусне Нюкасъл през лятото. Сен-Максимен признава, че не е изцяло удовлетворен от актуалната си позиция в тима, само че остава изцяло предан на груповата идея под управлението на Хау.

" Искам да бъда почтен, тъй като няма да неистина. Когато сте в такава ситуация, доста тимове могат да видят това и да си помислят, че това е вярната опция да дойдат и да купят играча. Но аз съм доста горделив, че съм тук и най-вече значимото за мен е да играя. Изборът на мениджъра има логичност, тъй като получих травма. Не изгубих нито един мач, когато бях на терена при започване на сезона и това е нещо доста, доста значимо за мен. Треньорът знае това. Ето за какво имам доста положителни връзки с него, тъй като той знае на какво съм кадърен.

Но когато се завърнах след травма, тимът печелеше доста мачове, тъй че имат огромен заем да продължат напред. Дори когато не играех, се молех за тима, тъй като най-сетне сме дружно и в случай че успеем да стигнем до Шампионската лига, ще го създадем дружно и това е най-важното нещо за всички нас ", показа Сен-Максимен.

Сен-Максимен ще се надява да направи поредни стартове, когато Нюкасъл се изправи против Борнемут надалеч от вкъщи във Висшата лига в събота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР